Un nou punct de recenzare, deschis la Ploiesti. Termenul final, 31 iulie

Publicat in Administratie 21 Iulie 2022 615 ori
Google+ WhatsApp
Un nou punct de recenzare, deschis la Ploiesti. Termenul final, 31 iulie
Un nou punct de recenzare, deschis la Ploiesti. Termenul final, 31 iulie

Municipalitatea ploieșteană informează cetățenii că, în vederea finalizării activității de recenzare a populației și locuințelor, la nivelul Municipiului Ploiești a fost deschis încă un punct fix de recenzare, în cartierul Nord, la Centrul de Informare pentru Cetățeni și de Recreere pentru Pensionari, din Aleea Cătinei nr. 17 A.

Reamintim că, în municipiului nostru, sunt deschise puncte fixe de recenzare și la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr.1A, intrarea dinspre Camera de Comerț și Industrie, la sediul Direcției Județene de Statistică, Șoseaua Vestului nr.14-16, precum și în cartierul Mitică Apostol, la Organizația Umanitară Concordia. Acest ultim centru, destinat recenzării, are un program de funcționare între orele 9.00-17.00, de luni până duminică, iar celelalte centre de recenzare, menționate mai sus, au program de funcționare de luni până duminică, între orele 8.00-20.00.

Precizam că, la punctele fixe se recenzează persoanele care nu s-au recenzat în centrele de autorecenzare, nu s-au autorecenzat personal sau nu s-au recenzat prin interviu față în față cu recenzorul.

Punctele de recenzare menționate sunt funcționale până la data de 24.07.2022.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.