Aplicatia "Ploiesti City" a fost lansata oficial. Vezi aici cum arata

Publicat in Administratie 14 Iulie 2022 507 ori
Google+ WhatsApp
Aplicatia "Ploiesti City" a fost lansata oficial. Vezi aici cum arata
Aplicatia "Ploiesti City" a fost lansata oficial. Vezi aici cum arata

Ploiesti CityApp a fost lansată oficial!

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul municipalității, lansarea oficială a aplicației Ploiesti CityApp, menită să promoveze orașul nostru și să simplifice comunicarea dintre cetățeni și administrația publică locală.

Aplicațiile software de acest gen sunt dedicate cetățenilor, rezidenți sau persoane care vizitează orașul, și reprezintă un instrument de comunicare, în timp real, între administrația publică și comunitatea locală, o agendă digitală a orașului.

Aplicația are menirea de a îmbunătăți direct modul de desfășurare a serviciilor publice locale și de a informa eficient cetățenii cu privire la administrarea orașului și derularea evenimentelor urbane importante. Astfel, aceasta pune la dispoziția utilizatorilor și o secțiune de informare rapidă, prin comunicatele de presă și informațiile de interes public emise de către Primăria Municipiului Ploiești - Push Notification.

Implementarea acestui software permite municipalității ploieștene să obțină un feedback, în timp real, prin intermediul situațiilor existente în teren ce vor putea fi sesizate rapid de cetățeni, dar și prin sugestiile transmise de către aceștia cu privire la îmbunătățirea calității serviciilor publice.

CityApp devine, astfel, un suport digital pentru ploieșteni, prin care aceștia, persoane fizice sau juridice, pot sesiza direct o serie de aspecte care țin de atribuțiile municipalității sau vor putea interacționa în sensul realizării unei promovări active a municipiului nostru, implicit a evenimentelor sau activităților de interes public general organizate în orașul nostru.

Utilizarea Ploiesti CityApp le oferă cetățenilor posibilitatea de a avea un rol activ în cadrul comunității locale, dar permite și o colaborare directă între Primăria Municipiului Ploiești și agenții economici locali, în sensul susținerii și dezvoltării locurilor de interes public ale orașului nostru.

Aplicația menționată reprezintă un instrument digital eficient pe care îl pot utiliza ploieștenii și persoanele care vizitează orașul nostru, oferind, în acest fel, informații actualizate despre punctele de interes public și destinațiile din municipiul nostru și împrejurimi, pentru petrecerea timpului liber, respectiv: obiective turistice, recomandări de la localnici, calendarul de evenimente, informații utile despre cazare, restaurante, servicii medicale sau bancare, librării, zone de agrement, etc.

Ploiesti CityApp se poate descărca pe mobil din App Store și Google Play ori poate fi accesată pe web link-ul https://cityapp.ploiesti.ro/

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.