Primaria Ploiesti anunta deschiderea unui nou loc de joaca, modern, in cartierul 9 Mai

Publicat in Administratie 11 Iulie 2022 3033 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti anunta deschiderea unui nou loc de joaca, modern, in cartierul 9 Mai
Primaria Ploiesti anunta deschiderea unui nou loc de joaca, modern, in cartierul 9 Mai

Loc de joacă modern, în cartierul 9 Mai!

Primăria Municipiului Ploiești continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș, prin încheierea de parteneriate public-private cu reprezentanții comunității de afaceri, care să asigure realizarea unor locuri de joacă moderne și sigure pentru copii.
Astfel, un loc de joacă nou va fi deschis în cartierul 9 Mai, în parcul situat la intersecția străzilor Domnișori și Vitioarei.
Spațiul de agrement destinat copiilor este integrat armonios în cartier și include echipamente și accesorii diverse și moderne, în conformitate cu cerințele europene.

Locul de joacă menționat este amplu, pavat cu covor antitraumă, realizat din tartan și este dotat cu mobilier urban nou, colorat în culori vesele și prietenoase, respectiv: două ansambluri de joacă, figurină 3D ursuleț pe arc, elefănțel pe arc cu figurina 3D, căluț cu arc, carusel cu figurine 3D, carusel cu platformă, hintă cu 2 locuri - 2 buc., balansoar pe arc cu figurine, balansoar 3 m pe arc cu figurine 3D, balansoar tip caracatiță, măsuță floare cu scăunele tip ciupercă, căsuță tip ciupercă, tobogan cu turn din lemn și cățărătoare, 17 bănci din lemn pe cadru metalic, pubele.

Valoarea totală a investiției (proiectare, execuție lucrări și dotare cu echipamente) este de 410.772,73 lei.

În cursul acestei zile, reprezentanții S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. derulează o serie de lucrări prin care se realizează igienizarea acestui spațiu pentru joacă, precum și montarea unor bănci, în zona adiacentă locului de joacă.

Municipalitatea ploieșteană mulțumește celor implicați direct în realizarea acestui proiect, menit să dezvolte gradul de confort urban.

Modernizarea locurilor de joacă din Ploiești va continua!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.