Mai exista speranta! Ziua Portilor Deschise la cel mai modern si apreciat Centru de Abilitare și Reabilitare a persoanelor adulte cu dizabilități din Câmpina

Publicat in Administratie 08 Iulie 2022 Actualizat: 08 Iulie 2022 1119 ori
Google+ WhatsApp

Vineri, 8 iulie 2022, s-a incheiat programul "Ziua Portilor Deschise" organizat la Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Câmpina.

Timp de 6 zile, cei interesati au putut sa cunoasca detalii despre conditiile si mediul in care sunt tratati pacientii cu nevoi speciale, in cel mai modern centru de specialitate, construit in 2012 de Consiliul Judetean Prahova.

CARePAD Campina este cunoscut ca fiind locul in care persoanele cu dizabilitati isi petrec timpul imbinand utilul cu placutul, fiind nu doar ingrijiti cum se cuvine, dar si angrenati in multe activitati relaxante, benefice pentru reabilitarea si confortul psihic.

Mircea Cosma, cel care s-a aflat la conducerea CJ Prahova in 2012 si care a initiat si coordonat proiectul construirii acestui centru in Campina, s-a aratat placut impresionat de cum au evoluat lucrurile in ultimii ani, atat din perspectiva pacientilor, cat si a personalului extrem de dedicat.

 "Am inaugurat in 2012 un Centru modern de abilitare si reabilitare a persoanelor cu dizabilitati in Campina, pe str.Voila nr 69, impreuna cu Mihai Pavel si Florea Vasilica

Finantarea a fost in proportii egale a CJ Prahova si Fundatia Sera.

Am vizitat in cadrul programului personal "torno sui miei passi" zilele trecute centrul si am ramas impresionat de felul in care este organizat si gestionat. Un centru modern condus de Vasilescu Magdalena si echipa ei. La ziua portilor deschise, ghid mi-a fost Ionescu Gabriela, o cunostinta mai veche. Exista totusi multa omenie si suflet in poporul roman. Felicitari!", a scris Mircea Cosma, pe Facebook.

Detalii despre Centru puteti gasi pe site-ul CJ Prahova, AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.