Ploiestiul va avea iluminat stradal cu LED, pe traseele tramvaielor 101 si 102

Publicat in Administratie 05 Iulie 2022 655 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestiul va avea iluminat stradal cu LED, pe traseele tramvaielor 101 si 102
Ploiestiul va avea iluminat stradal cu LED, pe traseele tramvaielor 101 si 102

Primăria Municipiului Ploiești a inițiat, astăzi, procedurile de achiziție publică pentru două proiecte care prevăd eficientizarea consumurilor energetice în oraș, respectiv modernizarea sistemelor de iluminat public existente la nivelul traseelor de tramvai 101 și 102.

Municipiul Ploiești este beneficiarul contractelor de finanțare pentru proiectele amintite, respectiv:
• „Eficientizare consumuri energetice în municipiul Ploiești - Sistem iluminat public traseu tramvai 101: Bulevardul Republicii – strada Gheorghe Doja - strada George Coșbuc – strada Ștefan Greceanu – strada Nicolae Bălcescu – strada Ștefan cel Mare – strada Democrației – Gara de Sud", cod SMIS 124852;

• "Eficientizare consumuri energetice în municipiul Ploiești - Sistem iluminat public traseu tramvai 102: strada Găgeni - Șoseaua Nordului - Șoseaua Vestului - strada Libertății (Gara de Vest)", cod SMIS 122010".

Astfel, municipalitatea ploieșteană a publicat în platforma electronică națională de achiziții publice SICAP (Sistemul informativ colaborativ pentru mediul performant de desfășurare a achizițiilor publice) cele două proiecte, care vor avea asigurată finanțarea din fonduri europene nerambursabile, buget de stat și bugetul local al Municipiului Ploiești, în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Proiectele de investiții precizate se derulează în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor, Operațiunea C – Iluminat public.

Prin implementarea acestor obiective de investiții, municipiul Ploiești va beneficia de o nouă tehnologie de iluminat public bazată pe LED cu capacități de conectivitate și comunicare performante, care va asigura o creștere a eficienței energetice a sistemului de iluminat public, pe rutele traseelor menționate.

Informații detaliate legate de cerințele și criteriile de atribuire a contractelor de lucrări se regăsesc în SICAP.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor în sistemul electronic de achiziții publice este 26.07.2022, ora 15.00.

Comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.