Primaria Ploiesti recruteaza recenzori. Unde pot fi depuse cererile si cat se poate castiga

Publicat in Administratie 25 Mai 2022 848 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti recruteaza recenzori. Unde pot fi depuse cererile si cat se poate castiga
Primaria Ploiesti recruteaza recenzori. Unde pot fi depuse cererile si cat se poate castiga

Administrația publică ploieșteană anunță cetățenii că, pentru buna desfășurare a Recensământului populației și locuințelor în teritoriu, cercetare statistică complexă și de anvergură, este necesară completarea numărului de recenzori la nivelul municipiului nostru.

Astfel, persoanele interesate să desfășoare activitatea de recenzor sunt rugate să depună o cerere în acest sens, la Registratura Primăriei Municipiului Ploiești (Piața Eroilor, nr. 1A - parter).

Pentru relații suplimentare, persoanele interesate pot apela numărul de telefon 0244/516052.

Cat poate castiga un recenzor:

De exemplu, la Cluj, administratia locala a publicat remuneratia pentru activitatea ce urmeaza sa inceapa in scurt timp. Plata recenzorilor se face în funcţie de numărul de chestionare completate prin interviu faţă în faţă, chestionarul fiind compus din mai multe secţiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de 7 lei pentru «Secţiunea pentru recenzarea persoanei» şi 3,5 lei pentru «Secţiunea pentru recenzarea locuinţei», inclusiv «Secţiunea pentru recenzarea spaţiului colectiv de locuit. Tariful de 7 lei se aplică pentru fiecare persoana recenzată din gospodărie.

Astfel, la un bloc cu 10 apartamente recenzat, unde locuiesc în jur de 40 de persoane, un recenzor poate obține 315 lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.