Primaria Ploiesti: Analize gratuite pentru pensionari, la Spitalul Schuller

Publicat in Administratie 23 Mai 2022 706 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti: Analize gratuite pentru pensionari, la Spitalul Schuller
Primaria Ploiesti: Analize gratuite pentru pensionari, la Spitalul Schuller

Primarul Andrei Liviu Volosevici anunță relansarea programului social dedicat pensionarilor ploieșteni, prin intermediul căruia aceștia vor beneficia, anual, de o serie de analize medicale gratuite, începând cu 01 iunie 2022.


În cadrul unui parteneriat public privat, la nivelul Spitalului Municipal Ploiești, se vor asigura, prin sponsorizare, servicii medicale constând într-un set de investigații paraclinice (analize medicale de laborator), în valoare de 115 lei/ pachet/ persoană.


De aceste servicii medicale gratuite vor beneficia, lunar, câte 100 de seniori ploieșteni, care vor fi nominalizați de către Asociațiile de pensionari din orașul nostru.
Contractele de sponsorizare, încheiate în acest context de către municipalitate și Spitalul Municipal Ploiești, se vor derula pe o perioadă de 12 luni.


Pachetul de servicii medicale cuprinde următoarele analize de laborator uzuale, care se vor efectua gratuit, respectiv: hemogramă, glicemie, colesterol, trigliceride, uree, creatinină, acid uric, TGP, TGO, sumar de urină.

Comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.