Primăria municipiului Ploiești modernizează rețeaua de apă potabilă în cartierul Pictor Rosenthal

Publicat in Administratie 09 Mai 2022 435 ori
Google+ WhatsApp
Primăria municipiului Ploiești modernizează rețeaua de apă potabilă în cartierul Pictor Rosenthal
Primăria municipiului Ploiești modernizează rețeaua de apă potabilă în cartierul Pictor Rosenthal

Primăria municipiului Ploiești modernizează rețeaua de apă potabilă în cartierul Pictor Rosenthal.

Municipalitatea ploieșteană informează comunitatea locală că lucrările stabilite în cadrul obiectivul de investiții "Rețea apă potabilă și branșamente strada Pictor Rosenthal – tronson 1, strada Pârâului, strada Berceni, strada Moara Nouă, strada Românești, strada Cătunu" vor demara săptămâna aceasta. Acestea se vor derula în conformitate cu programul de investiții aprobat de Consiliul Local Ploiești prin Hotărârea nr. 117/31.03.2022.

Astfel, pentru asigurarea debitelor necesare stingerii incendiilor de la hidranții aflați pe domeniul public, operatorul SC Apa Nova Ploiești S.R.L. va înlocui rețeaua de apă, prin redimensionarea tronsoanelor de conductă existente pe strada Pictor Rosenthal, strada Pârâului, strada Berceni, strada Moara Nouă, strada Românești, strada Cătunu.

De asemenea, se vor executa în teren și o serie de lucrări premergătoare implementării proiectului cu finanțare din fonduri europene nerambursabile "Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Ploiești – cartier Pictor Rosenthal".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.