Ploiestiul va gazdui, in luna iunie, o etapa a campionatului national de Teqball

Publicat in Administratie 12 Ianuarie 2022 606 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestiul va gazdui, in luna iunie, o etapa a campionatului national de Teqball
Ploiestiul va gazdui, in luna iunie, o etapa a campionatului national de Teqball

Primarul municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a purtat, astăzi, o serie de discuții cu reprezentantul Teqball România, domnul Teodor Luca, în vederea organizării, în orașul nostru, a unei etape locale din campionatul național de Teqball.


Teqball România, în calitate de partener exclusiv al Federației Internaționale de Teqball (FITEQ), propune municipalității ploieștene un parteneriat care implică organizarea, anul acesta în luna iunie, a uneia dintre etapele campionatului național de Teqball – Romanian Teqball Tour 2022. Calendarul competițional cuprinde 10 etape desfășurate în mai multe localități din țară, cu un turneu final, care va stabili campionii naționali ai anului, la simplu, dublu și dublu-mixt.


"Teqball este sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, la doar 5 ani de la apariție, în 2017. Este un sport nou, extrem de spectaculos, care se joaca pe o masă curbată și care combină fotbalul cu tenisul de masă. Ne dorim un parteneriat de succes cu municipiul Ploiești, din care sportul să fie câștigător" a menționat, în contextul discuțiilor de astăzi ,reprezentantul Teqball România, domnul Teodor Luca.


"Propunerea de colaborare venită din partea Teqball România ne onorează. Sportul este important pentru comunitatea ploieșteană, iar includerea orașului nostru în calendarul competițional ne conferă o expunere, la nivel național și internațional, benefică pentru imaginea orașului nostru. Cred că Ploieștiul va avea numai de câștigat din acest parteneriat, care susține un proiect pentru mișcare și sănătate. Vom analiza toate aspectele implicate și sper sincer într-o concretizare rapidă a acestui parteneriat, mai ales că, evenimentul va fi organizat la un standard înalt și va include municipiul nostru pe harta Teqball-ului național și mondial", a declarat, la finalul reuniunii, primarul municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici.

Comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.