Atentie! Trafic RESTRICTIONAT in centrul Ploiestiului, miercuri, de Ziua Victoriei Revolutiei Romane

Publicat in Administratie 21 Decembrie 2021 558 ori
Google+ WhatsApp
Atentie! Trafic RESTRICTIONAT in centrul Ploiestiului, miercuri, de Ziua Victoriei Revolutiei Romane
Atentie! Trafic RESTRICTIONAT in centrul Ploiestiului, miercuri, de Ziua Victoriei Revolutiei Romane

Pe data de 22 decembrie 2021, între orele 10:30 –12:00, se închide circulația rutieră pe sensul dinspre Sud spre Centru, între intersecția Piața Victoriei cu str. Tache Ionescu/C.D.Gherea și Vasile Milea cu Bd. Republicii, cu prilejul manifestărilor prilejuite de Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății. Pentru transportul în comun, circulația din Centru spre Sud se desfășoară normal.
În consecință, traseele publice locale din Ploiești își modifică ruta, astfel:

* Tr.1 și 30 - la sensul spre nord circulă normal până la intersecția cu str. Gh. Lazăr, apoi va circula pe str. Gh. Lazăr, N. Bălcescu, Șt. Greceanu, Erou Călin Cătălin, Emile Zola, după care ruta cunoscută. Nu se efectuează stația Palatul Culturii.

* Tr.7 și 22b - la sensul spre Dorobanțul/Bariera Unirii, din str. Tache Ionescu va parcurge Piața Victoriei, str. Gh. Lazar, str. Dr. Bagdazar și, în continuare, traseu normal. Nu se mai efectuează statia Hale Catedrală. Pe sensul spre Rudului/Auchan nu se modifică.

* Tr. 33 și 39b, la sensul spre Hale Catedrală, traseu normal până pe str. I.L.Caragiale, unde va efectua stația Faredo, apoi va parcurge str. Gh. Gr. Cantacuzino, Cuza Vodă, Vasile Lupu, Piața Eroilor, Carpați, Emile Zola. Nu se va efectua stația Tache Ionescu. La sensul spre Parc Municipal Vest/Cartier Vest nu se modifică.

* Tr.32 se va scurta la Gara de Sud, iar tr. 35 si 35b se vor scurta la Faredo.

În traseele 44 si 202 se vor folosi rutele scurtate la Hale Coreco (44 scurt si 202 scurt). Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

Sursa: S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.