Pasajul de la Omnia gazduieste o expozitie de fotografie despre Ploiestiul de altadata

Publicat in Administratie 16 Decembrie 2021 507 ori
Google+ WhatsApp
Pasajul de la Omnia gazduieste o expozitie de fotografie despre Ploiestiul de altadata
Pasajul de la Omnia gazduieste o expozitie de fotografie despre Ploiestiul de altadata

O expoziție fotografică inedită a fost lansată, începând de astăzi, în incinta Pasajului pietonal "Take Ionescu", din Centrul Civic al orașului.

Alături de Societatea Culturală "ATOM" Ploiești, am amplasat, de-a lungul acestei căi publice de acces, o serie de imagini alb-negru, în format mare, care prezintă instantanee ale urbei noastre din trecut.

Pe această cale, doresc să mulțumesc Societății Culturale "ATOM" Ploiești pentru informațiile, fotografiile și ajutorul oferite în implementarea acestui proiect.

Ploieștenii care traversează B-dul Republicii, prin pasajul "Take Ionescu" au posibilitatea de a realiza o incursiune vizuală în trecutul orașului nostru și pot descoperi, astfel, farmecul unor îndrăgite locuri ale Ploieștiului de altă dată, cum ar fi Halele Centrale, fosta stradă Lipscani, fosta Piața Unirii sau Gara veche a Ploieștiului.

Primăria municipiului Ploiești asigură cetățenii că va continua să contureze, în plan local, astfel de parteneriate, menite să promoveze imaginea municipiului nostru și să ne întărească atașamentul față de orașul în care trăim.

Sursa: Andrei Volosevici/Facebook

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.