Primarul Andrei Volosevici, anunt important pentru cei mici. Incepand de azi, se pune in circulatie tramvaiul copiilor

Publicat in Administratie 06 Decembrie 2021 761 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Andrei Volosevici, anunt important pentru cei mici. Incepand de azi, se pune in circulatie tramvaiul copiilor
Primarul Andrei Volosevici, anunt important pentru cei mici. Incepand de azi, se pune in circulatie tramvaiul copiilor

Începând de astăzi și până pe 27 decembrie, va circula "Tramvaiul Copiilor - Moș Crăciun 2021"!

Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Ploiești, alături de S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești, cu sprijinul Fundației Mereu Aproape și al forumului TransPloiești organizează evenimentul "Tramvaiul Copiilor - Moș Crăciun 2021".

Transportul va fi gratuit pentru copii, iar cei mici vor putea fi însoțiți gratuit de o singură persoană adultă, urmând să primească surprize dulci de la Moș Crăciun cu ajutorul voluntarilor și al angajaților S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești.

Programul "Tramvaiul Copiilor – Moș Crăciun 2021" va fi următorul:

Plecările de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești spre Gara de Sud (traseul 101) vor avea loc la orele: 10.30, 13.30 și 16.30;

Plecările de la Gara de Sud spre Spitalul Județean de Urgență Ploiești (traseul 101) vor avea loc la orele: 11.30, 14.30 și 17.00;

Plecările de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești spre Gara de Vest (traseul 102) vor avea loc la orele: 12.10, 15.10, 17.30;

Plecările de la Gara de Vest spre Spitalul Județean de Urgență Ploiești (traseu 102) vor avea loc la orele: 12.50, 15.50 și 18.00.

Fundația Mereu Aproape susține acest eveniment și contribuie la bucuria copiilor, alături de partenerii săi generoși din campania "Ajut eu!". Datorită lor, copiii vor primi cadouri dulci și vor avea parte de o plimbare de basm într-un tramvai decorat de sărbătoare. Aici vor fi surprinși de spiridușii veseli care îi vor încânta cu jocuri și activități distractive.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.