12 milioane de beculețe se vor aprinde, simultan, la Ploiești, marți, 30 noiembrie 2021, la ora 18.00

Publicat in Administratie 29 Noiembrie 2021 1367 ori
Google+ WhatsApp
12 milioane de beculețe se vor aprinde, simultan, la Ploiești, marți, 30 noiembrie 2021, la ora 18.00
12 milioane de beculețe se vor aprinde, simultan, la Ploiești, marți, 30 noiembrie 2021, la ora 18.00

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus ca iluminatul public festiv de sărbători să fie aprins marți, 30 noiembrie 2021, la ora 18.00.

Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători , în municipiul Ploiesti, va avea loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A , iar la eveniment vor participa primarul Andrei Liviu Volosevici și cei doi viceprimari ai municipiului Ploiești, Magdalena Trofin și Daniel Nicodim.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment și pentru ca ploieștenii să se bucure din plin de frumusețea iluminatului festiv, sa dispus oprirea circulației rutiere pe B-dul Republicii, de la Poșta centrală până la rodul din Piața Eroilor (Catedrala „ Sf. Ioan Botezătorul"). , în data de 30 noiembrie, în intervalul orar 17.45 -20.00 .

Primăria municipiului Ploiești a pregătit, anul acesta, iluminatul festiv de sărbători în 29 de zone ale orașului.

În cartiere, zona centrală și în Parcul Municipal Ploiești Vest au fost împodobiți brazii existenți, au fost montate figurine 2D și 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior. De asemenea si intrările în oraș au fost împodobite cu lumini de Crăciun.

12 milioane de beculețe se vor aprinde, simultan, la Ploiești, de sărbătoarea Sfântului Andrei – apostolul ocrotitor al românilor și, astfel, vor îmbrăca orașul nostru în lumină și spirit de sărbătoare, informează primăria pe site-ul oficial.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.