Primaria Ploiesti: Lucrarile pentru construirea celei mai noi gradinite cu program prelungit sunt in grafic

Publicat in Administratie 15 Noiembrie 2021 736 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti: Lucrarile pentru construirea celei mai noi gradinite cu program prelungit sunt in grafic
Primaria Ploiesti: Lucrarile pentru construirea celei mai noi gradinite cu program prelungit sunt in grafic

Primăria Municipiului Ploiești informează că, lucrările pentru construirea noului sediu al Grădiniţei cu program prelungit nr. 38, din strada Poștei nr.23, se desfășoară conform graficului de execuție.


Municipiul Ploiești este beneficiarul contractului de finanțare nr. 4932/13.11.2019 pentru proiectul „Construire grădinița cu program prelungit pe strada Poştei nr.23", cod SMIS 127215 în cadrul POR 2014 - 2020, Axa prioritară 4 - 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiție 4.4.- Investițiile în educație, în formare, inclusiv în formarea profesională pentru dobândirea de competenţe şi învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație şi formare, Obiectiv specific 4.4 - Creșterea calității infrastructurii în vederea accesului sporit la educație timpurile şi sprijinirea participării părinților pe piața forței de munca.


Reamintim că, în data de 22.02.2021, s-a încheiat contractul de lucrări (inclusiv proiectare) nr.4354 cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. - S.C. Pacic - Proiectare şi Antrepriza Construcții Industriale şi Civile S.R.L. - S.C. Montin S.A. având ca subcontractanți S.C. Alert Prod Service S.R.L. şi S.C. Socomizo Construct S.R.L. - prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L.
În prezent, s-a organizat șantierul și a început turnarea fundației pentru această clădire.
Viitorul sediu al acestei grădinițe va avea o structură cu subsol, parter şi etaj și va fi un spaţiu modern, care va asigura un cadru optim educaţional pentru copiii, inclusiv prin pregătirea continuă a personalului didactic şi auxiliar.


Realizarea noii construcții pentru Grădinița de copii cu program prelungit nr. 38 se va realiza fără a se afecta funcționarea normală a grădiniței existente, pe perioada executării lucrărilor la noua clădire.
Noul sediu al acestei unități de învățământ preșcolar are termen de finalizare data de 31.01.2023.
Proiectul, prin care se va construi noul sediu al Grădiniței cu program prelungit nr. 38 din Ploieşti, este finanţat din fonduri de la bugetul local şi din surse externe nerambursabile. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 6.223.202,68 lei, din care valoare totală eligibilă 2.866.309,59 lei , din care nerambursabilă 2.808.983,40 lei.

Comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.