Primarul Volosevici invita ploiestenii sa "adopte" si sa planteze copaci. Actiunea incepe vineri, odata cu primul copac plantat de edil

Publicat in Administratie 04 Noiembrie 2021 627 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Volosevici invita ploiestenii sa "adopte" si sa planteze copaci. Actiunea incepe vineri, odata cu primul copac plantat de edil
Primarul Volosevici invita ploiestenii sa "adopte" si sa planteze copaci. Actiunea incepe vineri, odata cu primul copac plantat de edil

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, dă startul campaniei "Plantează un copac! Adoptă un copac!".

Vineri, 05 noiembrie 2021, la ora 10.00, în fața sediului municipalității din Piața Eroilor nr. 1 A, edilul șef al Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, va planta primul copac în cadrul campaniei menționate, din dorința de a exprima respect pentru mediul înconjurător și de a îi determina pe ploieșteni să se alăture voluntar campaniei "Plantează un copac! Adoptă un copac!".

Derulată în colaborare cu Direcția Silvică Prahova, această amplă acțiune de plantare de copaci se va desfășura în câteva sesiuni și are ca obiectiv principal plantarea a 1000 de copaci la Parcul Municipal Vest și a altor câteva sute în alte zone din oraș.

Soluția cea mai eficientă pentru combaterea poluării atmosferice rămâne plantarea copacilor, a căror prezență, pe lângă o mai bună oxigenare a zonelor în care aceștia există, oferă și o stare de bine și relaxare pentru oameni.

Pentru început, voluntarii care s-au alăturat acestei inițiative vor planta mai mulți frasini și Albitia (arbori de mătase), în următoarele zone din municipiul Ploiești:
 Centrul Civic – sediul Primăriei municipiului Ploiești – 24 copaci;
 Zona Obor 10 copaci;
 Zona Sud 10 copaci;
 Zona Eminescu 10 copaci;
 Bariera București 10 copaci;
 Bereasca 10 copaci;
 Zona Nord: parc OZN 10 copaci;
 Zona Vest- parcuri și peluze 40 copaci.

Prin plantarea mai multor arbori pe care să îi îngrijim și să îi respectăm vom reuși să schimbăm în bine mediul în care trăim și să sporim gradul de confort urban. Te invităm să ne fii partener în proiectul "Plantează un copac! Adoptă un copac!"

Îl adopți, îl plantezi și apoi ai grijă de el cel puțin doi ani! Plantează un copac, copacul tău!

Pentru a te alătura acestei campanii și pentru a primi permanent detalii despre acțiunile derulate de municipalitate, pe această temă, poți accesa următorul link web: https://www.facebook.com/groups/1063674780837622 .

Sursa: comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.