Primaria Ploiesti vine in sprijinul celor care vor sa isi elibereze certificat verde

Publicat in Administratie 02 Noiembrie 2021 2766 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti vine in sprijinul celor care vor sa isi elibereze certificat verde
Primaria Ploiesti vine in sprijinul celor care vor sa isi elibereze certificat verde

Primăria Municipiului Ploiești informează că, la intrarea în sediul instituției (Piața Eroilor nr. 1A), a fost deschis un punct de sprijinire a cetățenilor în vederea obținerii certificatului digital european COVID-19.
"Astfel, persoanele care dețin adeverință de vaccinare împotriva COVID -19 și care doresc să intre în posesia certificatului digital european pot solicita sprijin de ordin tehnic în vederea eliberării acestui document. Cetățenii pot fi ajutați să obțină eliberarea acestui document, prin intermediul aplicației special creată de către guvern și să le fie imprimat pe hârtie certificatul personal digital european COVID-19", arată Primăria Ploiești.

Acest serviciu pentru cetățeni va fi asigurat, gratuit, de către reprezentanții Serviciului Informatică din cadrul Primăriei Ploiești, cu mențiunea că persoanele trebuie să prezinte documentul de identitate și să completeze un formular de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.