Ploiestiul, sufocat de gunoaie. Primarul Volosevici, nou atac la ROSAL

Publicat in Administratie 27 Octombrie 2021 751 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestiul, sufocat de gunoaie. Primarul Volosevici, nou atac la ROSAL
Ploiestiul, sufocat de gunoaie. Primarul Volosevici, nou atac la ROSAL

Tone de deseuri zac nestranse in cartierele ploiestene, atat la platformele gospodaresti ale blocurilor, cat si in fata portilor caselor care au incheiate contracte cu ROSAL.

Problema pare a fi fara rezolvare, cu toate ca banii sunt platiti la zi. Primarul Ploiestiului aduce din nou acuzatii operatorului ROSAL, despre care spune ca a cerut majorarea tarifelor fara, insa, a-si respecta obligatiile contractuale.

"Este inacceptabil ceea ce se întâmplă acum!

După cum se observă în oraş, Rosal nu a mai ridicat deşeurile menajere de la platformele gospodăreşti şi de la case de vreo două săptămâni, deşi în cadrul A.D.I. s-a votat majorarea tarifului la salubritate pentru cetăţeni.

Vă reamintesc ca eu am votat împotriva acestei majorări, conform mandatului pe care l-am primit de la Consiliul Local.

Ploieştenii s-au săturat să suporte mizeria şi mirosurile deşeurilor menajere neridicate de ROSAL. În contextul pandemic pe care îl traversăm acest lucru este cu atât mai periculos pentru sănătatea cetăţenilor.", a scris Volosevici, pe Facebook.

* Imaginile redau situaţia actuală relevantă în contextul prezentat mai sus: zona- spatele blocului 133 C, strada Gh. Gr. Cantacuzino, 208A

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.