Inca o strada din Ploiesti intra in reparatii capitale. Anuntul Primariei

Publicat in Administratie 12 Octombrie 2021 622 ori
Google+ WhatsApp
Inca o strada din Ploiesti intra in reparatii capitale. Anuntul Primariei
Inca o strada din Ploiesti intra in reparatii capitale. Anuntul Primariei

Primăria Municipiului Ploiești anunță începerea lucrărilor de întreținere-reparații carosabil și trotuare pe strada Prahovei.

Lucrările constau în decapare mixturi asfaltice trotuare și carosabil, strat beton ciment trotuare, așternere beton asfaltic totuare și carosabil, frezare mixturi asfaltice și curățare suprafețe.

Activitățile respective vor fi efectuate de către S.C. ANDAUR CONSTRCTII S.R.L. în baza contractului "Lucrări reparații curente și întreținere străzi în Municipiul Ploiești".

Lucrările de întreținere-reparații carosabil și trotuare pe strada Prahovei vor dura 6 zile, în funcție de condițiile meteorologice.

Municipalitatea le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare, în zona amintită.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.