Pensionarii ies la protest, in fata Prefecturii Prahova, impotriva scumpirilor

Publicat in Administratie 22 Septembrie 2021 8462 ori
Google+ WhatsApp
Pensionarii ies la protest, in fata Prefecturii Prahova, impotriva scumpirilor
Pensionarii ies la protest, in fata Prefecturii Prahova, impotriva scumpirilor

Protest în Ploieşti, faţă de majorarea substanţială a preţurilor la energie şi a celor la alimente! O asociaţie a pensionarilor a solicitat autorizaţie pentru a organiza o manifestaţie pe 1 octombrie, în faţa sediului Prefecturii Prahova, reclamând că nivelul pensiei nu ţine pasul cu toate creşterile din ultimele luni.

Protestul va fi organizat de Asociația pensionarilor "Alături de tine", în data de 1 octombrie, între orele 12.00 şi 14.00. Organizatorii nu au putut estima un număr de participanţi, acesta urmând foarte probabil să fie stabilit şi în funcţie de restricţiile pe fondul pandemiei care vor fi valabile la acel moment.

Solicitarea a fost analizată astăzi în comisia municipală de avizare a adunărilor publice. Organizatorii au precizat că protestează cu privire la nerespectarea Legii 127/2019, a Legii 263 privind indexarea pensiilor, majorarea nejustificata a energiei, gazelor, precum și a preturilor tuturor alimentelor.

Sursa www.telegrama.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.