Direcția Silvică Prahova, Ocolul Silvic Măneciu - ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Publicat in Administratie 22 Septembrie 2021 1090 ori
Google+ WhatsApp
Direcția Silvică Prahova, Ocolul Silvic Măneciu - ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE
Direcția Silvică Prahova, Ocolul Silvic Măneciu - ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Direcția Silvică Prahova, Ocolul Silvic Măneciu

 

Direcția Silvică Prahova, titular al proiectului ,,Reabilitare drum forestier Valea Popii.”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apăde către Agentia pentru Protectia Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul ,,Reabilitare drum forestier Valea Popii”, propus a fi amplasat în extravilanul Comunei Măneciu, județul Prahova.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agentia pentru Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, Strada Ghe.Gr. Cantacuzino Nr. 306, Jud. Prahova, în zilele de Luni, Miercuri - Vineri între orele 0900 - 1300, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro/ .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agentia pentru Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

 

DIRECTOR

Dragoș Gabriel CIOMAG

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.