Veolia anunta lucrari in zona Catedrala-Republicii. Traficul va fi restrictionat pana pe 4 octombrie

Publicat in Administratie 22 Septembrie 2021 648 ori
Google+ WhatsApp
Veolia anunta lucrari in zona Catedrala-Republicii. Traficul va fi restrictionat pana pe 4 octombrie
Veolia anunta lucrari in zona Catedrala-Republicii. Traficul va fi restrictionat pana pe 4 octombrie

Veolia Energie Prahova anunță efectuarea ultimei etape dintr-un set de lucrări de intervenție în regim de urgență asupra rețelei primare de termoficare în zona Bulevardului Republicii. Asta va duce la îngreunarea traficului pe un tronson din zona centrală, până la începutul lunii octombrie.
Lucrările constau în remedierea suporților de susținere a conductelor cu agent termic primar care sunt deteriorați, reparațiile fiind necesare în vederea asigurării funcționării în bune condiții a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Ploiești, în sezonul de încălzire 2021 – 2022, a anunţat operatorul, într-un comunicat de presă transmis astăzi.

Restricţii până pe 4 octombrie


Ca urmare a complexității lucrărilor executate, în perioada 21.09.2021 – 04.10.2021, traficul rutier va fi afectat, prin blocarea a două benzi de circulație, pe tronsonul Bulevardul Republicii cuprins între sens giratoriu Catedrala și intersecția cu str. Ion Maiorescu (direcția Nord - dus).

"Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, în rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă). Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de intervenție", se mai precizează în comunicat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.