Primaria Ploiesti demareaza un proiect de refacere a unui pod si a doua pasarele peste Dâmbu

Publicat in Administratie 16 Septembrie 2021 773 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti demareaza un proiect de refacere a unui pod si a doua pasarele peste Dâmbu
Primaria Ploiesti demareaza un proiect de refacere a unui pod si a doua pasarele peste Dâmbu

Primăria Ploieşti are în derulare procedurile de selecţie pentru refacerea unui pod rutier şi a două pasarele pietonale peste pârâul Dâmbu, cu o valoare totală estimată de 713.000 de lei. Deschiderea ofertelor e programată vineri.

Autorităţile au publicat zilele trecute pe site-ul municipalităţii anunţurile de achiziţie directă, pentru servicii de proiectare şi execuţia lucrărilor. În toate trei cazurile este vorba despre obiective la care au fost descoperite probleme severe în urma expertizelor tehnice. De altfel, la finalul anului trecut, autorităţile anunţau că sunt nevoite să impună restricţii de tonaj în unele cazuri, respectiv măsura închiderii circulaţiei în altele, pentru mai multe poduri sau pasarele peste Dâmbu aflate în această situaţie.
Acum, autorităţile alocă 257.000 de lei, fără TVA, pentru refacerea podului situat pe strada Muzelor, în spatele AFI Palace. Puţin peste 183.000 de lei este alocarea pentru pasarela situată în dreptul străzii Neajlov, iar aproape 160.000 de lei este alocarea pentru pasarela din dreptul străzii Cometului.

Cu tot cu TVA, valoarea însumată a celor trei proiecte se ridică la 713.000 de lei. La toate cele trei proceduri de achiziţie, deschiderea ofertelor este programată pe 17 septembrie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.