OFICIAL/ Parcul Industrial Plopeni ar urma sa aiba, in curand, curent electric. Care e situatia la zi

Publicat in Administratie 15 Septembrie 2021 781 ori
Google+ WhatsApp
OFICIAL/ Parcul Industrial Plopeni ar urma sa aiba, in curand, curent electric. Care e situatia la zi
OFICIAL/ Parcul Industrial Plopeni ar urma sa aiba, in curand, curent electric. Care e situatia la zi

Veste buna pentru chiriasii Parcului Industrial Plopeni. In urmatoarea perioada, transformatorul care alimenta parcul va fi inlocuit.

Potrivit raspunsului societatii Electrica transmis redactiei noastre, "Uzina Mecanica Plopeni" a inchiriat un nou transformator de la Electrica Distributie Muntenia Nord pentru a-l inlocui pe cel defect, montajul urmand a fi realizat de o societate terta.

La data de 6 septembrie, noul transformator a fost preluat pentru transport și montare în Stația 110/6 kV Plopeni.

Redam raspunsul oficial al Electrica Muntenia Nord:

Către: Redacția Ph-online.ro

 

    Ca urmare a solicitării dumneavoastră de a primi informații referitoare la lipsa alimentării cu energie electrică în Parcul Industrial Plopeni din județul Prahova, vă comunicăm următoarele:

        Consumatorii care dețin spații închiriate de la Parcul Industrial Plopeni nu sunt racordați la instalațiile de distribuție a energiei electrice, proprietatea DEER SA - zona Muntenia Nord. Instalațiile de utilizare ale consumatorilor sunt racordate la instalatiile electrice care au drept sursă de alimentare Stația de transformare 110/6 kV Plopeni, stație ce aparține Parcului Industrial Plopeni.

           În data de 31.07.2021 ora 22:59, Dispeceratul DEER SA –zona MN a primit o solicitare din partea Parcului Industrial Plopeni și a ISU Prahova de a retrage din exploatare linia electrică aeriană 110 kV Scăieni –Plopeni –Bălțești- Văleni. Solicitarea a fost făcută în condițiile în care s-a constatat apariția unui incendiu în sala de conexiuni 6kV în Stația de transformare Plopeni, transformatorul de putere numărul 2 - 110/6 kV neputând fi deconectat.

La solicitarea “Uzinei Mecanice Plopeni”, societatea noastra a încheiat cu aceasta un contract de închiriere transformator de putere, pentru a-l înlocui pe cel defect.

           Pentru relocarea transformatorului de putere din instalațiile Sucursalei Ploiești la Stația 110/6 kV Plopeni, Uzina Mecanică Plopeni a contractat lucrarea de demontare/ transport/montare transformator cu o societate terță. În data de 26.08.2021, SDEE Ploiesti a încheiat conventia de lucrări cu acea societate, în vederea realizării relocării transformatorului de putere.

           Din informațiile pe care le deținem, la data de 06.09.2021, transformatorul de putere pus la dispoziție de SDEE Ploiești a fost preluat pentru transport și montare în Stația 110/6 kV Plopeni.

Vă mulţumim,  

Serviciul PR & Comunicare DEER, 10.09.2021        

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.