Amenzi uriașe aplicate ROSAL și cetățenilor care depozitau deșeuri în locuri nepermise

Publicat in Administratie 30 August 2021 722 ori
Google+ WhatsApp
Amenzi uriașe aplicate ROSAL și cetățenilor care depozitau deșeuri în locuri nepermise
Amenzi uriașe aplicate ROSAL și cetățenilor care depozitau deșeuri în locuri nepermise

Zeci de ploieșteni au fost amendați în decursul săptămânii trecute de către polițiștii locali, după aceștia au fost prinși în timp ce depozitau deșeuri în locuri nepermise. Totodată, Poliția Locală Ploiești a aplicat amenzi și operatorul de salubritate pentru neefectuarea curățeniei și igiena căilor publice.

„25 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 52.000 lei, au fost aplicate de către polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului, în perioada 23-27 august 2021, pentru neefectuarea curățeniei și igiena căilor publice de către operatorul serviciului de salubrizare, neasigurarea prestării serviciului de salubrizare, conform prevederilor contractuale și regulamentului de salubrizare, nerespectarea graficului de evacuare a deșeurilor menajere, abandonarea de deșeuri menajere și asimilabile acestora pe domeniul public, neîncheierea contractelor pentru prestarea unei activități a serviciului de salubrizare numai cu operatorul din municipiul Ploiești, schimbarea destinațiilor camerelor de precolectare a deșeurilor menajere din dotarea blocurilor și pentru neefectuarea operațiunilor de dezinfecție și dezinsecție a locuinței", se mai arată în comunicatul emis de Poliția Locală Ploiești.

Totodată, în perioada 23-29 august 2021 polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au acționat în permanență conform atribuțiilor specifice, pentru depistarea și sancționarea persoanelor care încalcă normele legale, fiind întocmite 145 procese – verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 27.635 lei. Dintre acestea, 44 de sancțiuni, în cuantum total de 16.500 lei, au fost pentru depozitarea de deșeuri de orice natură pe domeniul public.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.