Angajări la Casa de Pensii, in Ploiesti si Campina. Cei cu studii medii, acceptaţi!

Publicat in Administratie 26 August 2021 11028 ori
Google+ WhatsApp
Angajări la Casa de Pensii, in Ploiesti si Campina. Cei cu studii medii, acceptaţi!
Angajări la Casa de Pensii, in Ploiesti si Campina. Cei cu studii medii, acceptaţi!

Angajări la Casa de Pensii Prahova. Cei cu studii medii, acceptaţi! În total, Casa Judeţeană de Pensii Prahova caută 41 de persoane pentru angajare. Este vorba de posturi de execuţie, cele mai multe fiind pentru Ploieşti, adică 29 de posturi, şi restul pentru Câmpina.

Cei care vor să ocupe un post, trebuie să ştie că selecţia se va face în urma susţinerii unuui concurs. Dosarele de înscriere se depun începând de astăzi, până cel tărziu în penultima zi a lunii în curs, la sediul instituţiei, Compatimentul Resurse-Umane, adică 30.09.2021. Cei selectaţi pentru concurs (selecţia dosarelor se face în ultima zi a lunii în curs) vor susţine proba scrisă în data de 06.09.2021. Trei zile mai târziu va avea loc interviul, programat la sediul Casei Județene de Pensii Prahova.

Angajările se fac pe o perioadă determinată şi au loc în contextul în care va începe evaluarea recalculării pensiilor din sistemul public de pensii.

La aceste angajări la Casa de Pensii pot participa şi persoanele cu studii medii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.