Prahova secolului 21: Mai multi prahoveni nu au apă de băut. Fântânile au secat

Publicat in Administratie 24 August 2021 769 ori
Google+ WhatsApp
Prahova secolului 21: Mai multi prahoveni nu au apă de băut. Fântânile au secat
Prahova secolului 21: Mai multi prahoveni nu au apă de băut. Fântânile au secat

Mai multi prahoveni nu au apă de băut. Fântânile au secat! Se întâmplă în satul Meliceşti din comuna Telega. Canicula din perioada iulie-august pur şi simplu a secat mai multe fântâni.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență care a luat hotărârea ca în cursul zilei de astăzi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino" să asigure aprovizionarea cu apă a satului Melicești, prin intermediul unei autospeciale cu capacitatea de 5.000 de litri.

Dintr-un număr total de 301 gospodării regăsite în satul Melicești, au fost afectate de secetă fântânile utilizate de circa 50 de gospodării.

Ca sursă alternativă de apă, în urma unui parteneriat încheiat între Primăria comunei Telega și S.C. Hidro Prahova S.A., locuitorii au la dispoziție și o conductă supraterană, alimentată din rețeaua publică de apă.

Astăzi, la fața locului s-a deplasat pentru a verifica situația din teren subprefectul județului Prahova, Felix Bulearcă. După această dată, Primăria comunei Telega va avea în sarcină contractarea de servicii pentru aprovizionarea comunei cu apă, iar în situația în care se dorește aprovizionarea cu apă potabilă, aceasta va face solicitare Direcției de Sănătate Publică Prahova, în vederea prelevării probelor, cu suportarea cheltuielilor aferente.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.