Depunerea proiectelor pe fonduri europene a fost simplificată

Publicat in Administratie 22 August 2021 975 ori
Google+ WhatsApp
Depunerea proiectelor pe fonduri europene a fost simplificată
Depunerea proiectelor pe fonduri europene a fost simplificată

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, anunță că depunerea proiectelor pe fonduri europene va fi simplificată și debirocratizată, astfel că se slimină cerința semnăturii olografe de pe CV și ștampila „conform cu originalul".

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a anunțat mai multe îmbunătățiri la sistemul MySMIS, unde sunt depuse proiectele pe fonduri europene.

Astfel, CV-urile si alte documente legate de CV se pot încărca direct, fără să mai fie completate manual în sistem.
Totodată, a fost eliminată cerința semnăturii olografe de pe CV și a ștampilei „conform cu originalul". Acum este necesară doar semnarea electronică a documentelor.

Ghinea spune că a fost actualizat și nomenclatorul de coduri COR (Clasificarea Ocupațiilor din România) și a fost redus cu două treimi timpul necesar pentru accesarea editării liniilor bugetare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.