Hai si tu sa donezi sange! Caravana mobila te asteapta in centru! Primesti bilet la UNTOLD si 100 de lei

Publicat in Administratie 14 August 2021 968 ori
Google+ WhatsApp
Hai si tu sa donezi sange! Caravana mobila te asteapta in centru! Primesti bilet la UNTOLD si 100 de lei
Hai si tu sa donezi sange! Caravana mobila te asteapta in centru! Primesti bilet la UNTOLD si 100 de lei

Primăria Municipiului Ploiești și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești invită ploieştenii să doneze sânge în cadrul campaniei "BLOOD NETWORK" inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

Încă din această dimineaţă, zeci de ploieşteni dornici să îşi ajute semenii au donat sânge la caravana mobilă din cadrul acestei campanii, care se află la sediul municipalității ploieștene (Piaţa Eroilor nr. 1A).

Spaţiul amenajat pentru caravana "BLOOD NETWORK" va fi deschis persoanelor care vor să doneze sânge, astăzi şi duminică, 15 august a.c., în intervalul orar 08.00-14.00.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2021, în parteneriat cu platforma "Și Eu Donez" (https://reteaua.sieudonez.ro/) și cu ajutorul Institutului Național de Transfuzii Sanguine.

Campania se desfășoară în mai multe orașe importante din țară, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 7-a ediție. Prin intermediul acestei acțiuni se dorește încurajarea donării de sânge, un dar neprețuit care salvează semeni.

Participanții care se prezintă la acest centru mobil și îndeplinesc toate condițiile de donare și participare la campanie vor primi din partea organizatorului UNTOLD S.R.L. un bilet gratuit de participare la festivalul UNTOLD, ediția 2021, pentru prima zi de desfășurare a festivalului, precum și un tichet valoric, în cuantum de 100 lei, din partea Asociației Untold, pe care îl pot utiliza pentru efectuarea de cumpărături din magazinele KAUFLAND.

Sursa Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.