Soluția primarului Volosevici de a scăpa de țânțari: Dezinsecție și în curțile ploieștenilor

Publicat in Administratie 03 August 2021 2284 ori
Google+ WhatsApp
Soluția primarului Volosevici de a scăpa de țânțari: Dezinsecție și în curțile ploieștenilor
Soluția primarului Volosevici de a scăpa de țânțari: Dezinsecție și în curțile ploieștenilor

Primarul Andrei Volosevici a anunțat luni, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că municipalitatea vrea să demareze în paralel cu stropirile împotriva insectelor efectuate pe domeniul public şi un program de dezinsecţie în curţile oamenilor. Edilul este de părere că doar așa se va putea obţine rezultatele dorite, astfel încât Ploieștiul să scape de țânțari.

Primarul Andrei Volosevici a declarat că va propune un proiect de hotărâre în acest sens şi că intenţia este ca toate costurile să fie suportate de la bugetul local.

„Problema este legată de zona de case. Vom intra cu un proiect de hotărâre, pe exemplul Clujului, prin care să se efectueze activităţile şi în curţile oamenilor. Mi s-a explicat, tehnic, cum funcţionează, dar vreau să văd cum se întâmplă practic. Vom suporta noi financiar aceste lucruri. Până la urmă, dacă vreţi, este şi o chestiune de onoare, pentru că plătim subvenţia (n.r. la sistemul centralizat de termoficare) şi din taxele şi impozitele celor care stau la casă, dar nu susţinem activitatea asta. Revenind, vom merge cu această activitate şi în curţile oamenilor. Vă spun foarte clar că activitatea este monitorizată, vorbim despre un operator care nu are probleme şi care efectuează corect lucrările, nu vorbim de treceri care n-au fost executate. Va trebui să intrăm în acest program, susţinându-l financiar, şi să vedem dacă lucrurile se vor îmbunătăţi", a declarat Andrei Volosevici.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.