Manifestari, la Ploiesti, de Ziua Drapelului National. Vezi aici programul evenimentelor

Publicat in Administratie 26 Iulie 2021 565 ori
Google+ WhatsApp
Manifestari, la Ploiesti, de Ziua Drapelului National. Vezi aici programul evenimentelor
Manifestari, la Ploiesti, de Ziua Drapelului National. Vezi aici programul evenimentelor

Primăria Municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești organizează o serie de ceremonii menite să marcheze Ziua Imnului Național al României, joi, 29 iulie 2021, începând cu ora 10.00, pe esplanada Palatului Administrativ.

Activitățile, care vor debuta cu ceremonialul ce implică salutul Drapelului de luptă, se vor desfășura în prezența oficialităților locale.

De asemenea, se va oficia un serviciu religios, slujbă de binecuvântare și rugăciune pentru poporul român. Ulterior, reprezentanții autorităților și instituțiilor publice locale vor susține alocuțiuni cu privire la importanța celebrării acestui simbol național.

Evenimentul va include și un program de cântece patriotice interpretate de grupul vocal "Prahova" al Casei de Cultură "I.L. Caragiale "Ploiești și de către reprezentanții Cercului "Cinstim Eroii Neamului" al Asociației Naționale a Veteranilor de Război Prahova.

În finalul acestor acțiuni, se va interpreta Imnul Național al României de către Fanfara Consiliului Județean Prahova și de către întreaga asistență.

Comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.