CLSU Ploiești a votat pentru declararea stării de alertă din cauza gunoaielor

Publicat in Administratie 04 Mai 2021 733 ori
Google+ WhatsApp
CLSU Ploiești a votat pentru declararea stării de alertă din cauza gunoaielor
CLSU Ploiești a votat pentru declararea stării de alertă din cauza gunoaielor

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Ploiești a votat, în cadrul unei ședințe organizate marți, 4 mai, declanșarea procedurilor în vederea declarării stării de alertă din cauza gunoaielor menajere neridicate de Rosal.
Potrivit procedurii, propunerea CLSU Ploiești trebuie validată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și de Prefectura Prahova.

Au fost făcute demersurile pentru informarea celor două structuri.

Propunerea CLSU Ploiești este declararea stării de alertă pentru o perioadă de 30 de zile.

A fost votată de toți cei 28 de membri prezenți, din 34. Printre cei care au lipsit au fost directorul Poliției Locale loiești, Adrian Vaida (!) și directorul Rosal Ploiești, Cătălin Ioniță.

VEZI mai jos declarațiile de presă făcute astăzi de primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici.

Reamintim că ridicarea deșeurilor menajere trebuie efectuată de Rosal în baza unui contract semnat cu Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova.

Ploieștiul este una dintre cele 36 de localități prinse în contractul care este gestionat exclusiv de ADI Deșeuri Prahova.

VIDEO AICI https://www.ziarulincomod.ro/video-clsu-ploiesti-unda-verde-pentru-declararea-starii-de-alerta-din-cauza-gunoaielor-din-ploiesti/

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.