Spitalul de Pediatrie Ploiesti are un nou director interimar in persoana doctorului Anca Miu

Publicat in Administratie 20 Aprilie 2021 4332 ori
Google+ WhatsApp
Spitalul de Pediatrie Ploiesti are un nou director interimar in persoana doctorului Anca Miu
Spitalul de Pediatrie Ploiesti are un nou director interimar in persoana doctorului Anca Miu

Spitalul de Pediatrie Ploiești are un nou manager interimar, în persoana doctorului Anca Miu. Decizia Consiliului de Administraţie vine la mai puțin de trei luni de la precedenta numire, a doctorului Dan Ştefan Sîmpălean.

Doctorul Anca Miu este noul manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești. Aceasta este chirurg pediatru şi până acum o săptămână fusese director medical.

Potrivit viceprimarului Magdalena Trofin, decizia Consiliului de Administrația ca doctorul Miu să preia conducerea interimară a unității spitalicești pediatrice vine în urma demisiei fostului manager, doctorul Dan Ştefan Sîmpălean, el alegând să profeseze la Târgu Mureş, mai aproape de casă.

Totodată, viceprimarul Magdalena Trofin a vorbit şi despre priorităţile unităţii medicale pentru 2021. Reprezentantul executivului ploieștean a explicat faptul că, în contextul pregătirii proiectului "Spitalul Municipal de Urgență Ploiești", propus pentru a fi realizat de Compania Naţională de Investiţii, la Pediatrie nu vor mai fi investiţii majore în acest an.

Astfel, principala preocupare, dincolo de lucrările de întreţinere, va fi legată de asigurarea spaţiilor şi circuitelor pentru o activitate medicală cât mai bună şi asigurarea accesului la fiecare cabinet medical.

Sursa www.deprahova.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.