Viceprimarul Daniel Nicodim, anunt despre noile marcaje rutiere din Ploiesti

Publicat in Administratie 23 Februarie 2021 Actualizat: 23 Februarie 2021 609 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul Daniel Nicodim, anunt despre noile marcaje rutiere din Ploiesti
Viceprimarul Daniel Nicodim, anunt despre noile marcaje rutiere din Ploiesti

Primăria Ploiești a lansat procedura de selecţie pentru găsirea unui nou operator căruia să-i concesioneze serviciile legate de executarea marcajelor rutiere, realizarea trecerilor pentru pietoni, montarea de panouri rutiere, dar și a celorlalte activități care țin de siguranța în trafic, informeaza deprahova.ro.

Potrivit viceprimarului Daniel Nicodim, autorităţile estimează că în aproximativ o lună de zile ar putea să fie semnat noul contract.

"S-a demarat o procedură de achiziţie pentru realizarea marcajelor rutiere. Dacă merge totul normal, într-un termen de o lună sperăm să avem contractul semnat", a susținut, marți, viceprimarul municipiului Ploieşti, Daniel Nicodim.

Vă reamintim faptul că, măsura vine în contextul în care Consiliul Local Ploieşti a decis la sfârșitul lunii ianuarie să scoată aceste activităţi din lista obiectelor de activitate ale Serviciului de Gospodărire Urbană Ploiești, La acea dată, autorităţile locare au reproşat societății faptul că nu a mai onorat comenzile date de primărie, existând întârzieri chiar și de aproximativ 300 de zile.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.