Consiliul Judetean Prahova mai investeste 8 milioane de lei in reabilitarea Maternitatii Ploiesti

Publicat in Administratie 17 Septembrie 2020 368 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Judetean Prahova mai investeste 8 milioane de lei in reabilitarea Maternitatii Ploiesti
Consiliul Judetean Prahova mai investeste 8 milioane de lei in reabilitarea Maternitatii Ploiesti
S-a dat ordinul de începere a lucrărilor de execuție la reabilitarea  termică a Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești 
 
Încă de anul trecut Maternitatea din Ploiești, unitate medicală aflată în administrarea Consiliului Județean Prahova, a intrat într-un proces de modernizare.
 
Administrația județeană a demarat implementarea proiectului ,,Reabilitarea termică și creșterea eficienței energetice la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești” , iar astăzi s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare și anvelopare a clădirii Maternității, cu îmbunătățirea izolației termice și a hidroizolației. 
 
Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, axa 3, Prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, Operațiunea B - Clădiri Publice.
 
Valoarea totală a proiectului este de 7.985.215,47 lei, iar asistenţa financiară nerambursabilă este de 6.894.511,16 lei.
 
Lucrările de reabilitare vor contribui la creşterea calităţii serviciilor de cazare și tratament în unitatea spitalicească menționată anterior, servicii de care vor beneficia atât pacienții din Prahova, cât și din județele invecinate.
 
#InvestimInSanatate
#ReabilitareSiModernizareMaternitatePloiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.