Cand vor primi angajaţii din Primăria Ploieşti tichetele de vacanţă

Publicat in Administratie 02 Iulie 2020 941 ori
Google+ WhatsApp
Cand vor primi angajaţii din Primăria Ploieşti tichetele de vacanţă
Cand vor primi angajaţii din Primăria Ploieşti tichetele de vacanţă

Angajaţii din Primăria Ploieşti vor primi în această lună vouchere de vacanţă, cu valabilitate de un an şi valoare de până la 1.450 de lei, care poate să scadă în cazul în care au existat discontinuităţi în activitatea din acest an. Dispoziţia, semnată de primarul Adrian Dobre, a fost publicată zilele trecute pe pagina de internet a municipalităţii.

"Voucherele de vacanţă pe suport electronic se acordă în luna iunie 2020 şi sunt în cuantum de 1450 lei, iar perioada de valabilitate a acestora este de 1 an de la data emiterii, conform prevederilor legale", se arată în regulamentul anexat la dispoziţia primarului. De aceste drepturi nu vor beneficia persoanele care ocupă funcţii de demnitate publică, alese sau numite, conform aceluiaşi regulament, nici angajaţii transferaţi recent şi care au primit şi folosit tichete la vechiul loc de muncă şi nici cei care au activitatea suspendată din diverse motive, inclusiv concediu de îngrijire a copilului.

"Suma voucherelor de vacanţă pentru personalul care beneficiază de program parţial de lucru nu este influenţată de fracţiunea de normă. (…) În cazul cumulului de funcţii, voucherele de vacanţă se acordă de către angajatorul unde salariatul are funcţia de bază, potrivit legii. Salariatului care declară pe propria răspundere că la funcţia de bază nu beneficiază de vouchere de vacanţă i se acordă acest drept de către Municipiul Ploieşti. Salariaţii din cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti, care sunt detaşaţi, în perioada mai sus menţionată, la sau de la alte entităţi publice vor beneficia de vouchere de vacanţă de la Municipiul Ploieşti în cazul în care entitatea respectivă nu le acordă. Salariaţii care în anul 2020 sunt angajaţi în cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti, prin transfer de la alte instituţii/unităţi publice, beneficiază de vouchere de vacanţă dacă declară pe propria răspundere că instituţia/unitatea de unde s-au transferat nu a acordat acest drept sau a beneficiat dar, la lichidare, l-a restituit integral fiind neutilizat. Voucherele de vacanţă se acordă personalului din cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti, proporţional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă în anul 2020 exprimată în zile calendaristice. Stabilirea cuantumului pentru acordarea voucherelor de vacanţă pe suport electronic pentru persoanele care nu sunt salariaţi tot anul 2020 se face prin împartirea 1450lei la 366 zile calendaristice în anul 2020 şi înmultirea cu numărul de zile calendaristice lucrate cu rotunjire la 0.50", se mai arată în regulamentul respectiv.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.