Bogdan Toader, anunt important: Rețea de gaze de peste 300 km pe Valea Slănicului. Licitația va fi lansată în toamnă

Publicat in Administratie 11 Iunie 2020 5283 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader, anunt important: Rețea de gaze de peste 300 km pe Valea Slănicului. Licitația va fi lansată în toamnă
Bogdan Toader, anunt important: Rețea de gaze de peste 300 km pe Valea Slănicului. Licitația va fi lansată în toamnă

Elaborarea studiului de fezabilitate pentru rețeaua de distribuție a gazelor naturale pe Valea Slănicului, aproape de final,  anunțat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader. Potrivit acestuia, întreaga documentație va fi gata în toamnă, moment în care va putea fi lansată procedura de achiziție pentru proiectăarea și execuția rețelei de distribuție a gazelor naturale pentru comunele Aluniș, Bertea, Cocorăștii Mislii, Cosminele, Dumbrăvești, Ștefești, Vărbilău, Vîlcănești și pentru orașul Slănic.

"Vorbim despre o rețea de distribuție de circa 306 kilometri, estimată conform ridicărilor topografice din toate cele nouă localități de pe Valea Slănicului. Lucrările sunt finanțate în cadrul unui contract de asociere încheiat între Consiliul Județean Prahova și localitățile Aluniș, Bertea, Cocorăștii Mislii, Cosminele, Dumbrăvești, Ștefești, Vărbilău, Vîlcănești și orașul Slănic. Contribuția financiară a CJ Prahova pentru realizarea studiului de fezabilitate destinat înființării rețelei de distribuție a gazelor naturale în cele nouă localități a fost aprobată în ședința ordinară din luna mai, respectiv suma de 790.000 de lei. Fiecare dintre cele nouă localități are contribuția proprie calculată în funcție de lungimea rețelei estimate de distribuție a gazelor naturale, în total fiind vorba despre 270.000 de lei", a precizat Toader.

Rețeaua de distribuție va fi împărțită astfel:

> Orașul Slănic – 54,73 km

> Comuna Aluniș – 35,44 km

> Comuna Bertea – 37,76 km

> Comuna Cocorăștii Mislii – 21,05 km

> Comuna Cosminele – 16,31 km

>  Comuna Dumbrăvești – 38,95 km

>  Comuna Ștefești – 24,29 km

>  Comuna Vărbilău – 46,12 km

>  Comuna Vîlcănești – 31,51 km.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.