Ploiestiul a cumparat cladirea creșei Upetrom cu 1,3 milioane de lei

Publicat in Administratie 01 Iunie 2020 648 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestiul a cumparat cladirea creșei Upetrom cu 1,3 milioane de lei
Ploiestiul a cumparat cladirea creșei Upetrom cu 1,3 milioane de lei

Consiliul Local Ploiești a aprobat, în ședința de joi, cumpărarea clădirii creșei Upetrom, la prețul licitat în cadrul procedurii derulate la finalul săptămânii trecute.

Primarul Adrian Dobre a anunțat atunci că municipalitatea a avut cea mai mare ofertă și a explicat că aleșii locali nu au impus o sumă limită până la care să liciteze reprezentanții administrației locale pentru ca aceasta să nu fie aflată de ceilalți ofertanți.

"Suma licitată de Primăria Ploiești a fost de 1.337.000 lei și a depășit celelalte 4 oferte propuse în cadrul negocierii. 1.337.000 lei reprezintă plata chiriei pentru aproximativ 7 ani de zile, chirie pe care Primăria Municipiului Ploiești o plătește lunar societății Upetrom (3000 euro/lună). Cu această sumă am achiziționat imobilul de peste 900 mp în care funcționează creșa + peste 2.500 mp de teren. Dar cel mai important este faptul că avem locuri asigurate pentru micuții ploieșteni, iar personalul va avea în continuare un loc de muncă stabil, dacă, în următoarea ședință, Consiliul Local va aproba achiziția", a declarat, la momentul respectiv, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.