Se introduc gaze naturale in 4 sate din comuna prahoveana Valea Calugareasca

Publicat in Administratie 13 Mai 2020 442 ori
Google+ WhatsApp
Se introduc gaze naturale in 4 sate din comuna prahoveana Valea Calugareasca
Se introduc gaze naturale in 4 sate din comuna prahoveana Valea Calugareasca

Săptămâna trecută a fost semnat contractul de execuţie între Distrigaz Sud Reţele şi firma SC Rocip Instal SRL, pentru introducerea reţelei de gaze naturale în satele Coslegi, Dîrvari, Radila şi Pantazi. Anuntul a fost facut de primarul Vasilica Neacsu, pe pagina de Facebook a Primariei.


"Asa cum v-am informat în anul 2019, între SC DISTRIGAZ SUD REȚELE SRL și comuna Valea Călugărească a fost încheiat un contract de cofinanțare pentru introducerea rețelei, iar administraţia locală este cea care finanţează 93% din lucrare și Distrigaz 7%, procent stabilit pe baza rentabilității. Zilele trecute, a fost emis certificatul de urbanism pe baza căruia se vor obţine avize, urmând a se realiza proiectul tehnic şi apoi obţinerea autorizaţiei de construire. În baza acesteia, SC DISTRIGAZ SUD REȚELE SRL va emite ordinul de începere a lucrărilor în cele 4 sate. Pasul cel mai important de depăşit în această procedură de autorizare este avizarea subtraversării căii ferate, care implică un proiect separat aprobat de CN-CFR Bucureşti. De foarte mult timp am încercat, prin toate posibilităţile legale, să ajut cele 4 sate să beneficieze de gaze. Acum suntem în linie dreaptă. Odată semnat contractul, cetăţenii să fie siguri că vom duce la bun sfârşit această investiţie. În urma discuţiilor cu constructorul care a câştigat licitaţia, acesta a estimat începerea lucrărilor în luna august a acestui an.", se arata in anuntul publicat de Vasilica Neacsu, pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.