Temperatura tuturor persoanelor care intră în clădirea Palatului Administrativ din Ploiești este verificata zilnic

Publicat in Administratie 12 Mai 2020 244 ori
Google+ WhatsApp
Temperatura tuturor persoanelor care intră în clădirea Palatului Administrativ din Ploiești este verificata zilnic
Temperatura tuturor persoanelor care intră în clădirea Palatului Administrativ din Ploiești este verificata zilnic

Pentru reducerea riscului de infectare cu noul coronavirus a angajaților Consiliul Județean Prahova și a celor ai instituțiilor care au sediul în Palatul Administrativ din Ploiești, președintele CJ, Bogdan Toader, a dispus verificarea temperaturii tuturor persoanelor care intră în clădirea din centrul municipiului. În cazul depistării unor angajați a căror temperatură corporală este mai mare de 37 de grade Celsius, aceștia vor fi îndrumați să se prezinte la medicul de familie, pentru a fi monitorizați și pentru a li se oferi tratamentul necesar, eventual și o testare pentru coronavirus.


“Pentru că este important să ne menținem sănătoși, astfel încât activitatea autorității județene să nu fie afectată de epidemia de Covid-19, am luat decizia ca toți funcționarii Consiliului Județean și angajații celorlalte instituții care au sediul în Palatul Administrativ din Ploiești să treacă, în fiecare zi, printr-un triaj la accesul în clădire.


La fiecare intrare în imobil, angajații Direcției Județene de Pază verifică cu ajutorul termometrelor electronice temperatura corporală a tuturor persoanelor.


În cazul în care temperatura depășește valoarea de 37 de grade Celsius, persoanei în cauză nu i se permite accesul la locul de muncă. Acesteia i se va recomanda să meargă la medicul de familie, pentru a i se evalua starea de sănătate și să se ia în calcul inclusiv o testare pentru coronavirus”, a anunțat, ieri, șeful administrației județene, Bogdan Toader.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.