Bogdan Toader, vesti de ultima ora: Cand va ajunge la Spitalul Judetean aparatul de depistare COVID-19

Publicat in Administratie 01 Aprilie 2020 763 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader, vesti de ultima ora: Cand va ajunge la Spitalul Judetean aparatul de depistare COVID-19
Bogdan Toader, vesti de ultima ora: Cand va ajunge la Spitalul Judetean aparatul de depistare COVID-19

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, a facut, astazi, un anunt multasteptat, referitor la achizitia aparatului Real Time PCR, folosit la depistarea infectiei cu noul coronavirus.

Potrivit acestuia, achizitia aparatului a fost finalizata, iar castigatorul licitatiei are ca termen livrarea PCR-ului data de 6 aprilie!

"Achiziția aparatului de analiză a probelor biologice prin Real Time PCR pentru testarea și diagnosticarea rapidă a infecțiilor cu COVID-19 a fost finalizată!

La acest moment, furnizorul care a câștigat licitația are la dispoziție, conform legii, ca termen de livrare, data de 6 aprilie. Noi sperăm să îl livreze cât mai devreme pentru a începe testarea cât mai rapid cu putință!

Între timp, la Spitalului Judeţean de Urgenţă Prahova, continuăm lucrările de amenajare a spațiului destinat noului aparat Real Time PCR, o nouă platformă integrată de biologie moleculară care ne va permite, odată cu livrarea și instalarea aparaturii, ca Prahova să fie pe harta județelor unde se realizează testarea pentru depistarea infecțiilor cu noul coronavirus.

▪︎De asemenea, am încredere că, în colaborare cu DSP Prahova, cu ajutorul domnului director Bogdan Cristian Nica, vom obține în timp util autorizația de la Ministerul Sănătății pentru a putea începe să testăm chiar de săptămâna viitoare.▪︎Vă țin la curent! Nu uitați, cea mai bună metodă de prevenție rămâne aceea de a sta acasa, de distanțare socială! S-aveți grijă de dumneavoastră și cei dragi!", a scris Toader, pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.