Amatorism si bajbaieli! Primaria Ploiesti ANULEAZA hotararea prin care se reduce programul curselor TCE

Publicat in Administratie 17 Martie 2020 677 ori
Google+ WhatsApp
Amatorism si bajbaieli! Primaria Ploiesti ANULEAZA hotararea prin care se reduce programul curselor TCE
Amatorism si bajbaieli! Primaria Ploiesti ANULEAZA hotararea prin care se reduce programul curselor TCE

Dupa ce in urma cu doua zile, Primaria Ploiesti a anuntat ca va reduce programul curselor TCE, incepand cu 18 martie, astazi, acelasi primar anunta ca hotararea a fost ANULATA.

Pentru ca asa se face treaba la Ploiesti, cand orasul e condus de amatori si ageamii.

"Se renunță la modificarea programului de transport stabilit prin Hotărârea nr. 12/ 16.03.2020 a Comitetului pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești.

Ținând cont de faptul că T.C.E. S.A. s-a putut organiza, în regim propriu, în ceea ce privește dezinfectarea, la fiecare capăt de traseu, a tuturor mijloacelor de transport public în comun, după fiecare cursă, precum și de armonizarea programului de transport public local de călători din municipiul Ploiești cu programul de transport public intrajudețean, se renunță la modificarea programului de transport stabilit prin Hotărârea nr. 12/ 16.03.2020 a Comitetului pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești.

Astfel, operatorul de transport public local va aplica programe de transport care să asigure o frecvență mare în perioadele de vârf ale mobilității urbane, care să țină cont de vacanța prelungită a elevilor, stabilită la nivel național.", se arata in comunicatul Primariei Ploiesti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.