Fãtãlailor din Primaria Ploiesti, INCHIDETI Halele si pietele aglomerate si insalubre!!!

Publicat in Administratie 16 Martie 2020 Actualizat: 16 Martie 2020 13723 ori
Google+ WhatsApp
Fãtãlailor din Primaria Ploiesti, INCHIDETI Halele si pietele aglomerate si insalubre!!!
Fãtãlailor din Primaria Ploiesti, INCHIDETI Halele si pietele aglomerate si insalubre!!!

Conducerea primariei Ploiesti este formata din fatali care nu sunt in stare sa-si asume decizii de forta majora, pentru binele real al populatiei. La Halele Centrale, atat pe platoul pietei cat si in incinta interioara, oamenii se calca in picioare si ignora cea mai importanta regula in caz de epidemie, pastrarea distantei. Majoritatea sunt persoane varstnice, care nu au inteles gravitatea situatiei, nu vor sa creada ca se pot imbolnavi sau pur si simplu sunt manati de isterie. Dar nu ii putem condamna pe ei si nu putem astepta de la batrani sa contribuie la rezolvarea problemelor.

Autoritatile locale, in schimb, sunt cele care sunt OBLIGATE sa ia masuri, oricat de dure, atunci cand situatia o cere, asumandu-si reactii de tot felul din partea cetatenilor mai sus mentionati, dar pentru binele acestora. Un bine pe care oamenii nu stiu sa-l evalueze si habar nu au cum sa reactioneze in caz de forta majora.

Prin mentinerea Halelor si a pietelor deschise, spatii care, oricum, sunt insalubre, nu demonstrati decat ca sunteti niste fatalai care s-au ascuns sub pat si nu sunt in stare sa-si asume decizii importante. De frica reactiilor, de teama ca vor pierde voturi, s.a.m.d.

Imagini pentru hale ploiesti inghesuiala

In Ploiesti, magazinele au luat masuri pentru limitarea accesului clientilor si au sporit actiunile de igienizare, de la manerele carucioarelor pentru cumparaturi si pana la rafturi, cantare, echipamente etc. Si ei vor profit, dar se supun regulilor impuse de starea de alerta si o fac, implicit, si pentru binele populatiei. La Hale cine se ocupa cu igienizarea si evitarea formarii cozilor si imbulzelii? Cum puteti permite, fatalailor, ca batranii sa se calce in picioare pentru fructe si legume pe care poate stranuta oricine sau pentru painea care circula din mana in mana, neambalata? Va asumati riscurile la care se expun acesti oameni, desigur, inconstienti, dar panicati? 

Lasati calculele politice, luati masuri dure, urgent!

INCHIDETI Halele si pietele aglomerate si insalubre, criminalilor!

Imagini pentru inghesuiala piata ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.