Banul public, bataia de joc a cocalarilor. Parcarea de la Spitalul Judetean a devenit pista pentru drift-uri

Publicat in Administratie 10 Februarie 2020 1098 ori
Google+ WhatsApp
Banul public, bataia de joc a cocalarilor. Parcarea de la Spitalul Judetean a devenit pista pentru drift-uri
Banul public, bataia de joc a cocalarilor. Parcarea de la Spitalul Judetean a devenit pista pentru drift-uri

Stim sa cerem autoritatilor sa investeasca in conditii mai bune de trai, dar multi dintre noi ne comportam ca pe maidan. Un exemplu de lipsa totala de bun simt si educatie il reprezinta "pista de drift" pe care cocalarii cu masini tunate au descoperit-o pe terenul unde CJ Prahova amenajeaza cea mai noua parcare pentru Spitalul Judetean din Ploiesti.

Profitand de terenul proaspat tasat si de lipsa politistilor, niste martafoi cu masini cumparate pe cateva sute de euro din Germania s-au dat in spectacol... pe bani publici. In urma lor au ramas denivelari pentru nivelarea carora autoritatile vor trebui sa plateasca, din nou, sume consistente. Din banii nostri, ai tuturor.

Presedintele CJ Prahova a postat un mesaj pe Facebook cu privire la situatia de la Judetean, atragand atentia asupra faptului ca, pe langa drepturi, membrii unei comunitati mai au si obligatii:

"Bucuria începerii lucrărilor umbrită de neglijența unor cetățeni

Nici nu s-au terminat bine lucrările de amenajare a noii parcări de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, că anumiți cetățeni au înțeles că e loc de "drift-uri".

Din păcate, constructorii vor relua de la capăt tasarea terenului în urma acestor drifturi, iar abia apoi se vor trasa marcajele și împrejmuirea înspre str. Găgeni.

Sper ca acest incident să nu se mai repete! Din partea administrației prahovene există deschiderea de a construi și investi pentru comunitate, dar degeaba investim, daca alții distrug!

Cu toții trebuie să contribuim pentru binele comunității, să ne luam în serios atât drepturile, cât și obligațiile și doar astfel vom putea realiza ceea ce ne dorim cu toții - o societate solidă, modernă și civilizată.", a scris Bogdan Toader.

Image may contain: sky and outdoor

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.