Anunt public privind decizia etapei de incadrare - APMCS Ploiesti

Publicat in Administratie 10 Septembrie 2019 246 ori
Google+ WhatsApp
Anunt  public privind decizia etapei de incadrare - APMCS Ploiesti
Anunt public privind decizia etapei de incadrare - APMCS Ploiesti

Anunt public privind decizia etapei de incadrare APMCS Ploiesti

 

 

 

ADMINISTRAŢIA PARCULUI MEMORIAL “CONSTANTIN STERE” PLOIEŞTI titular al proiectului REŢEA DE APĂ ÎN PLAJĂanunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM PRAHOVA in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul REŢEA DE APĂ ÎN PLAJĂ, propus a fi amplasat in com. Bucov, str. Industriei, nr. 1.

          Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306 in zilele de luni-vineri intre orele 9:00 – 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

          Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office