Consiliul Local Ploiesti a votat: Contribuabilii care nu si-au platit impozitele pe caldire sau masina vor fi SCUTITI de penalitati

Publicat in Administratie 04 Septembrie 2019 611 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Local Ploiesti a votat: Contribuabilii care nu si-au platit impozitele pe caldire sau masina vor fi SCUTITI de penalitati
Consiliul Local Ploiesti a votat: Contribuabilii care nu si-au platit impozitele pe caldire sau masina vor fi SCUTITI de penalitati

Primăria Municipiului Ploiești, prin Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, informează contribuabilii ploieșteni că, prin Hotărârea de Consiliu Local nr.292 din data de 29 august 2019, s-a aprobat acordarea unor facilități fiscale către contribuabilii care înregistrează debite la bugetul local, în sensul anulării accesoriilor înregistrate în cazul obligațiilor bugetare principale restante la 31 decembrie 2018.

Facilitatea fiscală acordată constă în scutirea integrală a majorărilor de întârziere aferente debitului principal restant la data de 31 decembrie 2018, cu condiția achitării debitului principal, la zi, până la data de 15 decembrie 2019.

Precizăm că, scutirea integrală a majorărilor de întârziere se acordă pentru debitele restante aferente impozitului/taxei pe clădiri, a impozitului/taxei pe teren și a impozitului asupra mijloacelor de transport.

Pentru a beneficia de această facilitate fiscală, contribuabilul trebuie să aibă achitate toate obligațiile bugetare, la zi, inclusiv amenzile contravenționale.

Pentru orice detalii privind procedura de acordare a facilităților fiscale, vă puteți adresa personalului instituției:

-          la sediul Serviciului Public Finanțe Locale, situat pe B-dul Independenței nr.16 -Serviciul Stabilire Impozite și Taxe Persoane Juridice, Serviciul Stabilire Impozite și Taxe Persoane Fizice – Centru și Biroul Evidență Auto;

-          la Serviciul Stabilire Impozite și Taxe Persoane Fizice – Vest și Serviciul Urmărire și Încasare Creanțe Bugetare - situate pe Șoseaua Vestului nr.19.

        De asemenea, pentru informații privind procedura de acordare a facilităților fiscale, puteți consulta site-ul insituției www.spfl.ro sau puteți accesa pagina de facebook a Serviciului Public Finanțe Locale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office