Consiliul Judeţean Prahova cumpara un autoturism electric prin programul Rabla Plus

Publicat in Administratie 30 Aprilie 2019 381 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Judeţean Prahova cumpara un autoturism electric prin programul Rabla Plus
Consiliul Judeţean Prahova cumpara un autoturism electric prin programul Rabla Plus

Consiliul Județean Prahova va achiziționa un singur autoturism în cursul acestui an, dar nu cu fonduri de la bugetul propriu, ci înscriindu-se în Programul Rabla Plus, pentru cumpărarea de autoturisme electrice, potrivit președintelui autorității județene, Bogdan Toader.


Deși parcul auto al Consiliului Județean Prahova dispune de autoturisme mai vechi de 10 ani, în bugetul județean din acest an nu au fost prevăzute fonduri pentru cumpărarea de mașini noi de serviciu destinate deplasărilor în teren atât ale conducerii instituției, cât și ale angajaților în ale căror atribuții intră și verificările unor investiții sau ale unor lucrări de infrastructură din teritoriu. Astfel că Bogdan Toader a anunțat că autoritatea județeană se înscrie în Programul Rabla Plus, derulat și anul acesta de către Ministerul Mediului, pentru achiziționarea unui autovehicul electric.


Mașina electrică ar trebui să aibă o autonomie de circa 380 de kilometri, valoarea voucherului ce va fi obținut prin înscrierea în programul Rabla Plus fiind de 10.000 de euro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office