Autostrada Comarnic-Braşov a consumat deja zeci de milioane de lei, deşi nu există nimic pe teren

Publicat in Trafic 28 Ianuarie 2016 591 ori
Google+ WhatsApp
Autostrada Comarnic-Braşov a consumat deja zeci de milioane de lei, deşi nu există nimic pe teren
Autostrada Comarnic-Braşov a consumat deja zeci de milioane de lei, deşi nu există nimic pe teren

Autostrada Comarnic Braşov a consumat deja zeci de milioane de lei de la buget, deşi nu există nimic pe teren, în urma eşecurilor repetate ale Guvernului de a o construi în sistem de concesiune. În mod ciudat, desi nu s-a mişcat niciodată nimic pe acest traseu, au fost cheltuiţi deja bani pentru exproprieri de terenuri.

 

Anul trecut, Guvernul României a bifat al treilea eşec în tentativa de a construi prima autostradă care să străbată munţii, pe Valea Prahovei, la 12 ani de când s-a născut acest proiect. Deşi nu s-a făcut nimic, statul a cheltuit totuşi circa 32 de milioane de lei pentru acest proiect, potrivit informaţiilor trimise de Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), la solicitarea ECONOMICA.NET.

Astfel, pentru "Contract de consultanţă (Asistenţă Tehnică, Financiară şi Juridică) în vederea atribuirii Contractului de Concesiune Comarnic - Braşov nr. 93/132/2008" au fost plătite 13,23 milioanede lei, conform informaţiilor trimise de CNADNR. Nu sunt singurii bani pentru un proiect ratat de trei ori, pe care autorităţile vor să-l resusciteze.

Vezi cum s-au cheltuit banii, în detaliu, pe ECONOMICA.NET

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.