ATENŢIE, ŞOFERI! Şoselele sunt împânzite cu RADARE de 1 MAI: Peste 400 de echipaje, scoase în stradă

Publicat in Trafic 01 Mai 2015 578 ori
Google+ WhatsApp
ATENŢIE, ŞOFERI! Şoselele sunt împânzite cu RADARE de 1 MAI: Peste 400 de echipaje, scoase în stradă
ATENŢIE, ŞOFERI! Şoselele sunt împânzite cu RADARE de 1 MAI: Peste 400 de echipaje, scoase în stradă

MINIVACANŢA DE 1 MAI. Anul acesta, drumurile spre mare şi spre munte sunt monitorizate cu radarele ‎montate pe maşinile poliţiei rutiere. Şi nu sunt puţine: peste 400 de echipaje se vor afla pe traseele turistice. Drumul spre mare deja s-a aglomerat. 


MINIVACANŢA DE 1 MAI. 420 de radare mobile vor monitoriza traficul rutier în toată ţara, în special drumurile către munte şi mare, informează România TV.

Mulţi români au plecat spre locurile de distracţie încă de la primele ore ale dimineţii, astfel încât drumurile sunt deja aglomerate. Mii de poliţişti au fost mobilizaţi pentru ca siguranţa şi ordinea să fie asigurată în minivacanţa de 1 Mai.

"Şeful poliţiei române, chestorul general de poliţie Petre Tobă, a dispus ca efectivele de poliţie să fie suplimentate pentru minivacanţa de 1 Mai. Astfel, zilnic, vor acţiona peste 23000 de poliţişti, dintre care 2000 de la rutieră, care vor fi ajutaţi de colegii lor de la Ordine Publică, peste 6000 de poliţişti. Vor acţiona cu 420 de aparate radar pe toate drumurile din ţară, în special pe DN 1 B şi pe drumul către mare.

De asemenea, poliţiştii de la transporturi au suplimentat efectivele, pentru că se aşteaptă o aglomerare a gărilor şi a aeroporturilor", a declarat la România TV, purtătorul de cuvânt al poliţiei române, Georgian Drăgan. Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.