Permise reţinute şi dosare penale, în weekend, la Ploieşti

Publicat in Trafic 09 Februarie 2015 2373 ori
Google+ WhatsApp
Permise reţinute şi dosare penale, în weekend, la Ploieşti
Permise reţinute şi dosare penale, în weekend, la Ploieşti

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au acționat, la data de 06 februarie a.c., pentru prevenirea și combaterea cazurilor de încălcare a limitelor legale de viteză. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 183 de sancţiuni în valoare totală de aproximativ 27.000 de lei și au fost reținute două permise de conducere.

 

O acțiune similară au desfășurat și duminică, 08 februarie 2015, când au fost aplicate 154 de sancţiuni contravenționale, în cuantum de aproximativ 32.000 de lei. Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere și un certificat de înmatriculare, fiind întocmite două dosare penale.

Polițiștii din Câmpina au acționat în zilele de 07 și 08 februarie a.c. pe D.N. 1 – E 60, activitățile desfășurate vizând combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenționale în valoare totală de 8.500 de lei.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.