Atenţie, şoferi! Controale intense pe străzi principale din Ploieşti

Publicat in Trafic 30 Ianuarie 2015 813 ori
Google+ WhatsApp
Atenţie, şoferi! Controale intense pe străzi principale din Ploieşti
Atenţie, şoferi! Controale intense pe străzi principale din Ploieşti

Polițiștii locali cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti au desfășurat, în perioada 27 - 30.01.2015, o serie de controale specifice de depistare a conducătorilor de autovehicule care nu respectă o bună conduită în traficul rutier de pe raza localității. Acțiunile au avut loc pe străzile Vasile Milea, Gheorghe Doja, Gheorghe Grigore Cantacuzino și Șoseaua Vestului.

 

Astfel, s-a urmărit identificarea conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane care staționează pe partea carosabilă, precum și a celor care opresc și staționează neregulamentar în zona Halelor Centrale.

În urma acțiunilor întreprinse, au fost sancționați contravențional 29 conducători de autovehicule, care nu au respectat prevederile art.142 și 143 din O.U.G. nr. 195/ 2002, ce reglementează oprirea și staționarea, valoarea totală a amenzilor fiind de 6500

Totodată, consilierii din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au acționat și pentru fluidizarea traficului rutier în zona Halelor Centrale, precum și în intersecțiile aglomerate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.